0344 - 846 281Contact

Greenchoice

Stap jij met ons over op 100% duurzame energie?

GreenchoiceHet begint met energie besparen. Gelijktijdig werken we er samen aan om alle energie die we nodig hebben op duurzame wijze in de regio op te wekken. 

Door samenwerking met de landelijke energieleverancier Greenchoice kunnen we voor onze leden nu reeds collectieve inkoop van groene energie realiseren in de vorm van lokaal opgewekte groene stroom en bosgecompenseerd gas. Doe je mee?

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Bij Greenchoice ben je altijd verzekerd van een scherp tarief. Kijk op onze pagina (www.greenchoice.nl/ecoburen/), bereken je voordeel en geef je op. Bij een overstap naar Greenchoice zegt Greenchoice jouw contract op bij jouw huidige leverancier. En natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met jouw opzegtermijn. Zo wordt voorkomen dat jij vroegtijdig overstapt en een opzegvergoeding in rekening gebracht krijgt van jouw huidige leverancier. 

Steun als Greenchoice klant eCoBuren

Door klant te worden van Greenchoice help je naast het scherpe tarief ook eCoBuren. Onze corporatie ontvangt van Greenchoice  per klant jaarlijks een kleine vergoeding. Dit geld besteden wij weer aan onze activiteiten zoals de thema avonden, de actuele website etc.  

Met elkaar worden we er beter van. Wij hebben veel vertrouwen in de klantenservice van Greenchoice, heb je desondanks vragen voor ons, gebruik dan het vragenformulier op deze pagina.

Ga naar de Greenchoice pagina

Stap over en kies voor

  • Scherp tarief
  • 100% Duurzaam
  • Nederlandse zonnestroom en bosgecompenseerd gas

Ga naar de Greenchoice pagina

Stel een vraag

Lid worden?

Energiecoöperatie eCoBurn

Wil jij ook bijdragen aan een verantwoorde energietransitie van de gemeente Buren? Meld je aan als lid en profiteer mee van kennis, advies, collectieve inkoop en productie.

Aanmeldformulier

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281