0344 - 846 281Contact

eCoBuren en energieadvies op maat van het Energieloket

Informatieavonden

Kom naar één van de informatieavonden van energiecoöperatie eCoBuren en het Energieloket voor energieadvies op maat. Ontdek wat u zelf kunt doen om bij te dragen aan de energietransitie van de gemeente Buren en waar u kunt samenwerken met anderen. 

Agenda

20.00 - 20.15 Opening
20.15 - 20.30

Kennismaking eCoBuren - Evert Obdeijn - eCoBuren

eCoBuren wil ten behoeve van de energietransitie kleinschalige projecten met en voor burgers en ondernemers uitvoeren en diensten leveren die direct gevoeld worden.  

20.30 - 21.00

POT goud van de energietransitie - Steven Hulst - eCoBuren

De energietransitie komt daadwerkelijk op gang als we productie (P), opslag (O) en toepassing (T) in evenwicht met elkaar benaderen.

21.00 - 21.30

Energieadvies op maat - Stefan van Tongeren - Energieloket

Energiebesparing is de belangrijkste schakel in een geslaagde energietransitie. Met isolatie, bewuster leven en bewuster inkopen bespaart u geld.  Hiermee is energiebesparing voor iedereen anders van opzet, vandaar advies op maat.

21.30 - 22.00 Discussie

Over Het Energieloket

Het Energieloket is onderdeel van Het Nieuwe Wonen Rivierenland en ontstaan naar aanleiding van het Landelijk Energie Akkoord, dat gemeenten verplicht om zich actief in te spannen om huizen te verduurzamen. Ook de gemeente Buren participeert hierin. Het Nieuwe Wonen Rivierenland heeft als doel om in het jaar 2020  in totaal 7600 woningeigenaren in de regio Rivierenland te helpen met het verduurzamen van hun woningen. Dit kan met behulp van digitale informatie, persoonlijke hulp via telefoon, e-mail of van energiecoaches en energieadviseurs.

Ga voor meer informatie naar de website van het Nieuwe Wonen Rivierenland

Belangrijkste gegevens

Bijeenkomst eCoBuren en het Energieloket
15-04-2019
GEANNULEERD
Ingen, Ommeren, Eck & Wiel
Dorpshuis In de Gaard 
Tijdstip 20.00 uur (inloop vanaf 19.30)
Kosten GRATIS

LET OP: De bijeenkomst op 15 april a.s. in dorpshuis In de Gaard in Ingen is geannuleerd

Opmerking: De informatieavonden worden op diverse locaties in de gemeente Buren gehouden. Op het aanmeldformulier zijn de reeds geplande data zichtbaar, zodat je ook voor een andere datum en locatie kan kiezen.

Aanmeldformulier - Informatieavond eCoBuren

Aanhef *

Nieuwsbrief

Vragen?

Energiecoöperatie eCoBurn

Heb je vragen over deelname aan één van de informatieavonden van eCoBuren en het Energieloket? Neem dan contact met ons op.

info@ecoburen.nl

0344 - 846 281

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

Gemeente BurenGreenchoiceHet Nieuwe Wonen RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelen
0344 - 846 281