0344 - 846 281Contact

Webinar - Energieadvies voor ondernemers

22-02-2021 | 20.00 - 21.00 uur | ONLINE

Wilt u als ondernemer besparen op uw energierekening door isolerende maatregelen, energiezuinig verwarmen en koelen, of het opwekken van uw eigen energie met zonnepanelen? Laat u dan in één uur informeren tijdens het GRATIS webinar "Energieadvies voor ondernemers" op maandag 22 februari a.s.

Samen met energieadviseur Alexander van Setten, van het regionale expertisecentrum Energie Samen Rivierenland (ESR), gaan we in gesprek met ondernemer Annemarie van den Hoven uit Buren. Annemarie is één van de genomineerde Burense Ondernemer 2020 en wil graag haar energielasten verlagen en het comfort van haar evenementlocatie verhogen. Door middel van een energiescan wordt gekeken naar de mogelijkheden voor haar pand en worden de resultaten live besproken in de studio. U kan zelf direct uw vragen stellen via de live chatbox. 

Pilot energiescan voor kleinverbruikers

Afsluitend aan de uitzending bieden we een 20-tal ondenemers uit de gemeente Buren de mogelijkheid om deel te nemen aan een pilot energiescan voor kleinverbruikers waarmee u direct bespaart op uw jaarlijkse energielasten. De kosten van deze energiescan bedragen normaliter € 250,- door een bijdrage van de gemeente Buren kunnen we deze nu aanbieden voor maar €125,- (excl. btw). Laat ons via het aanmeldformulier vrijblijvend weten of u interesse hebt in een energiescan voor uw locatie.

LET OP: Aanmelding vooraf is verplicht

Ga naar het aanmeldformulier

Over eCoBuren

Energiecoöperatie eCoBuren is een vereniging van bewoners en ondernemers die zich inzet voor een verantwoorde en duurzame energietransitie van de gemeente Buren. Met elkaar delen we kennis en ervaring en trekken samen op in het realiseren van projecten voor de productie, opslag en toepassing van duurzame energie.

Belangrijkste gegevens

Webinar Energieadvies voor ondernemers
Datum Maandag 22 februari 2021
Tijdstip 20.00 uur
Doelgroep Ondernemers gemeente Buren
Locatie ONLINE
Kosten GRATIS

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281