0344 - 846 281Contact

Informatieavond - Energieadvies voor ondernemers

GEANNULEERD - 5 oktober 2020 | 20.00 - 22.00 uur | Ingen

BELANGRIJKE MEDEDELING: Vanwege de nieuwe corona maatregelen hebben wij besloten om de fysieke bijeenkomst op 5 oktober a.s. in Ingen te annuleren. Als alternatief gaan we werken aan een online bijeenkomst in de 2e helft van november. Meld je daarom vrijblijvend aan zodat wij weten wie interesse heeft om hieraan deel te nemen. Voor vragen kan je mailen naar info@ecoburen.nl

Ga naar het aanmeldformulier

Wil jij als ondernemer besparen op je energierekening, profiteren van subsidies, en geld verdienen met je eigen opgewekte energie? Kom dan naar de informatieavond voor ondernemers op maandag 5 oktober a.s. in Ingen.

Duurzame opwek van energie begint met zelf energie besparen. We laten deze avond aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden zien welke resultaten je kunt bereiken door zelf aan de slag te gaan met energiebesparing. Daarnaast gaan we uiteraard in op het duurzaam opwekken van je eigen energie, en welke mogelijkheden er zijn om dit op te slaan of te gebruiken. Graag gaan we met elkaar in gesprek over de kansen voor ondernemers.

Afsluitend bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan een pilot energieadvies voor kleinverbruikers waarmee je direct bespaart op je jaarlijkse energielasten.

Deze avond wordt georganiseerd door de onafhankelijke organisaties, energiecoöperatie eCoBuren en het regionale expertise centrum Energie Samen Rivierenland, in samenwerking met de gemeente Buren en de lokale ondernemersverenigingen.

Agenda

20.00 - 20.10 Opening - Evert Obdeijn - eCoBuren
20.10 - 20.30

Kennismaking eCoBuren - Evert Obdeijn - eCoBuren

20.30 - 20.50 Productie, opslag en toepassing van duurzame energie - Steven Hulst - eCoBuren
20.50 - 21.10

Energieadvies voor kleinverbruikers - Alexander van Setten - Energie Samen Rivierenland

21.10 - 21.30 Proefproject Energieadvies voor kleinverbruikers - Steven Hulst - eCoBuren
21.30 - 22.00 Discussie met drankje

Aanmelding vooraf is verplicht

Ga naar het aanmeldformulier

Over eCoBuren

Energiecoöperatie eCoBuren is een vereniging van bewoners en ondernemers die zich inzet voor een verantwoorde en duurzame energietransitie van de gemeente Buren. Met elkaar delen we kennis en ervaring en trekken samen op in het realiseren van projecten voor de productie, opslag en toepassing van duurzame energie.

Belangrijkste gegevens

Bijeenkomst Informatieavond energieadvies voor ondernemers
Datum 2e helft november
Tijdstip 20.00 uur
Doelgroep Ondernemers gemeente Buren
Locatie ONLINE
Kosten GRATIS

Vanwege de nieuwe corona maatregelen werken wij aan een online alternatief in de 2e helft van November. Om te weten of hier voldoende belangstelling voor is vragen we jullie nadrukkelijk om vrijblijvend aan te melden via onderstaande formulier.

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

Gemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281