0344 - 846 281Contact

Collectieve inkoop woningisolatie

Op weg naar energiezuinig en comfortabel huis

De energietransitie begint met energie besparen. Isoleren is een maatregel waarmee je beslist direct al grote stappen zet. Iedereen die geïnteresseerd is in het isoleren van de woning, krijgt nu de kans om het samen te doen. Want eCoBuren organiseert een collectieve inkoopactie isolatie. In samenwerking met het Energieloket Rivierenland is er gewerkt aan tijdelijk aanbod voor het gezamenlijk inkopen van isolatie.

Samen isoleren: eCoBuren helpt!

Met deze collectieve inkoopactie kun je kiezen uit drie soorten isolatie  

 1. Vloerisolatie - TONZON - ca. € 38,- p/m2
  Je brengt isolerend materiaal aan onder de vloer, meestal vanuit de kruipruimte. Vloerisolatie levert je meer comfort en een lagere energierekening op!
 2. Bodemisolatie - HR++ EPS Parels - ca. € 23,50 p/m2
  Bij bodemisolatie ligt er een laag isolatiemateriaal op de bodem van je kruipruimte. Dit wordt aangeraden als vloerisolatie in jouw huis niet mogelijk is en als je vochtproblemen in de kruipruimte hebt.
 3. Spouwmuurisolatie - Supafil of HR++ EPS Parels - ca. € 13,- p/m2
  Hiermee houd je de warmte beter vast en de muren geven minder kou af. Het is gelijkmatiger warm in huis. Ook spouwmuur levert je meer comfort en een lagere energierekening op.

Profiteer mee van collectief inkoopvoordeel

Op onze isolatie pagina van de website van Energieloket Rivierenland  staan de verschillende soorten isolatie nog eens op een rijtje en kun je de details daarvan vinden. Op basis hiervan kies je één of meerdere maatregelen. Jouw keuze vul je in op het online registratieformulier en verzend je ook online.  

De leverancier maakt een afspraak met jou en bekijkt ter plekke wat er mogelijk is. Op basis van dit bezoek, krijg je een offerte van de leverancier. Als je akkoord bent en deze offerte ondertekent, kan de uitvoering in gang gezet worden. Je hebt dan een overeenkomst met de leverancier.

Het Nieuwe Wonen Rivierenland heeft de deelnemende leveranciers met zorg uitgekozen en hebben gekeken naar kwaliteit, functionaliteit en prijs.

Deze actie is geldig tot 31 december 2020 dus meld je snel aan

Ga naar de isolatie pagina

Waarom collectief inkopen?

 • Scherpe prijs door groepsvoordeel
 • Betrouwbare leverancier, geselecteerd door Het Nieuwe Wonen Rivierenland en de energiecoöperatie eCoBuren
 • Hoge kwaliteit materialen en garanties

Steun eCoBuren

Met deelname aan deze collectieve inkoopactie krijgt je een korting op de reguliere prijs en steun je ook eCoBuren. Onze corporatie ontvangt van per klant een kleine vergoeding. Dit geld besteden wij weer aan onze activiteiten zoals de thema-avonden, de actuele website etc.  

Met elkaar worden we er beter van. Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteit waarmee Energieloket Rivierenland de leveranciers heeft geselecteerd, heb je desondanks vragen voor ons, gebruik dan het vragenformulier op deze pagina.

Energieloket Rivierenland

Energieloket Rivierenland

Energieloket Rivierenland is een onafhankelijk, digitaal energieloket en community in Rivierenland voor informatie en hulp op het gebied van energiezuinig en duurzaam wonen. 

Ga naar de isolatie pagina

Stel een vraag

Lid worden?

Energiecoöperatie eCoBurn

Wil jij ook bijdragen aan een verantwoorde energietransitie van de gemeente Buren? Meld je aan als lid en profiteer mee van kennis, advies, collectieve inkoop en productie.

Aanmeldformulier

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281