Energiecoöperatie eCoBuren
Samenwerken aan energietransitie en duurzaamheid in Buren
Energiecoöperatie eCoBuren is een vereniging van bewoners en ondernemers die zich inzet voor een verantwoorde en duurzame energietransitie van de gemeente Buren.
Wij zijn van mening dat de energietransitie op een manier moet gebeuren die gedragen wordt door bewoners en ondernemers in de gemeente, en past bij het karakter van de stad Buren en omliggende kernen.
eCoBuren is om | nieuwe energie
eCoBuren vormt samen met ca. 80 andere lokale energiecoöperaties het groenste energiecollectief van Nederland: om | nieuwe energie. Door onze krachten te bundelen kunnen we als collectief 100 % duurzame en lokale elektriciteit leveren in onze eigen regio waar inmiddels ook Vrijstad Energie uit Culemborg en Duurzaam West Betuwe zich hebben aangesloten.
om | nieuwe energie verzorgt de contractafhandeling, de servicedesk voor alle vragen over energielevering en de facturatie voor onze klanten. Als collectief zijn we al 7 keer uitgeroepen tot meest duurzame energieleverancier van Nederland. Samen zijn we om. Geïnteresseerd? Lees hier meer en ga met ons mee om.
Ga mee naar om | nieuwe energie
Overige berichtgeving
- Opbrengstcijfers zonnedak Hennisdijk in 2024
Bekijk de actuele productiecijfers
Mailinglijst en nieuwsbrief
Meld je aan voor de mailinglijst van energiecoöperatie eCoBuren en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie in de gemeente Buren.
Berichten
Een krant vol duurzame energie op jouw deurmat!
In onze regio Rivierenland werken we samen aan een toekomst vol duurzame energie. Stap voor stap maken we de overstap naar een schonere en groenere wereld.
Nieuw bestuur eCoBuren aangetreden
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van de lokale energiecoöperatie eCoBuren in het Zoetzand in Beusichem, afgelopen dinsdag, is er een nieuw bestuur voor de coöperatie aangetreden.
Salderen en de terugverdientijd van zonnepanelen
Verdien je zonnepanelen nog wel terug, nu er steeds meer energieleveranciers terugleverkosten in rekening brengen en de salderingsregeling waarschijnlijk op de schop gaat?