0344 - 846 281Contact

Webinar - Subsidie en financiering voor ondernemers

22-03-2021 | 19.00 - 20.00 uur | ONLINE

Wilt u als ondernemer investeren in duurzame maatregelen voor energiebesparing of het opwekken van uw eigen energie met zonnepanelen? Laat u dan in één uur informeren tijdens het GRATIS webinar "Subsidie en financiering voor ondernemers" op maandag 22 maart a.s.

Diverse fiscale- en subsidieregelingen zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), ISDE, SDE, MIA en VAMIL komen aan bod. Daarnaast gaan we in gesprek met een financieel adviseur van Rabobank West-Betuwe, over de mogelijkheden voor financiering van duurzame maatregelen voor uw bedrijf. Via de live chatbox kunt u meepraten en uw vragen stellen aan de adviseurs in de studio.

Heeft u nu al vragen die u graag behandeld ziet? Laat het ons weten via het opmerkingen veld op het aanmeldformulier.

Pilot energiescan voor kleinverbruikers

Afsluitend aan de uitzending bieden we een 20-tal ondernemers uit de gemeente Buren de mogelijkheid om deel te nemen aan een pilot energiescan voor kleinverbruikers waarmee u direct bespaart op uw jaarlijkse energielasten. De kosten van deze energiescan bedragen normaliter € 250,- door een bijdrage van de gemeente Buren kunnen we deze nu aanbieden voor maar €125,- (excl. btw). Laat ons via het aanmeldformulier vrijblijvend weten of u interesse hebt in een energiescan voor uw locatie.

LET OP: Aanmelding vooraf is verplicht

Ga naar het aanmeldformulier

Over eCoBuren

Energiecoöperatie eCoBuren is een vereniging van bewoners en ondernemers die zich inzet voor een verantwoorde en duurzame energietransitie van de gemeente Buren. Met elkaar delen we kennis en ervaring en trekken samen op in het realiseren van projecten voor de productie, opslag en toepassing van duurzame energie.

Belangrijkste gegevens

Webinar Subsidie en financiering voor ondernemers
Datum Maandag 22 maart 2021
Tijdstip 19.00 uur
Doelgroep Ondernemers
Locatie ONLINE
Kosten GRATIS

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

Woonwijzer winkelGreencellsFruitstadBetuwewindSunrock Masters in Solar Den Hartog Vattenfall EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenOM | nieuwe energieEnergieloket RivierenlandEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3 ZonnepanelenDelenEcoleon Novar De Fruitmotor Dutch Solar Parks Natuur en Milieu Gelderland Wageningen University and Research
0344 - 846 281