0344 - 846 281Contact

Terugkoppeling kickoff bijeenkomst eCoBuren

5 november 2018

We zijn erg blij met de belangstelling op de openingsavond van eCoBuren op 5 november j.l. Uit nagenoeg alle kernen van Buren waren er belangstellenden. Wij hebben jullie verteld dat eCoBuren er is van en voor de leden. Dit bleek ook duidelijk uit de betrokkenheid van de aanwezigen.

Gemeente en eCoBuren

Ook de gemeente Buren was vertegenwoordigd in de persoon van Daan Russchen, de wethouder die duurzaamheid in zijn portefeuille heeft en verschillende leden van de gemeenteraad. Het effect bleek al direct de volgende dag. Op 6 november nam de Gemeente raad een motie aan waarin het College wordt opgeroepen om eCoBuren actief te steunen bij haar activiteiten.

Gemeente en eCoBuren zijn voor de toekomst gesprekspartners als het gaat om het toepassen van alternatieve energiebronnen maar ook als het gaat om de weg te kiezen in subsidieland en het aanpassen van regelgeving. Beide zijn dit randvoorwaarden voor de toekomstige initiatieven van ons eCoBuren.

Enquête

Onder de geïnteresseerden van eCoBuren is vooraf een enquête gehouden om de verwachtingen te pijle, hierbij de enquête resultaten. Veel van de geënquêteerden hebben aangegeven actief te willen helpen. Hier gaan we uiteraard gebruik van maken.

Eind november ontvangen geïnteresseerden onze eerste nieuwsbrief waarin in het lidmaatschap van eCoBuren aan de orde komt alsmede onze plannen op de korte termijn.

Hebben jullie ondertussen vragen of willen jullie ideeën kwijt, mail ons dan via info@eCoBuren.nl

Stel een vraag

Lid worden?

Energiecoöperatie eCoBurn

Wil jij ook bijdragen aan een verantwoorde energietransitie van de gemeente Buren? Meld je aan als lid en profiteer mee van kennis, advies, collectieve inkoop en productie.

Aanmeldformulier

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

Gemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281