0344 - 846 281Contact

Bijeenkomst - Besparen op de energiekosten voor ondernemers

03-11-2022 | 19.30 - 21.00 uur | De Kaap - Beldert Beach

Voor veel ondernemers zijn de snel stijgende energiekosten een grote zorg. Daarom organiseert eCoBuren op donderdagavond 3 november de bijeenkomst "Besparen op de energiekosten voor ondernemers". Ontdek wat u kunt doen om de energiekosten snel terug te dringen en beheersbaar te houden. 

U ontvangt deze avond veel informatie van adviseurs en collega ondernemers om de energiekosten te beperken.

Onderwerpen zijn:

  • Snel besparen op de energiekosten
  • Zelf energie opwekken met zonnepanelen
  • Besparen op het energieverbruik voor verwarmen en koelen
  • Regionale kansen voor lokaal opgewekte elektriciteit
  • Subsidies en fiscale regelingen

De wethouders K.A. Maier en E.M. de Bas van de gemeente Buren zullen eveneens aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst. Na de presentaties gaan we met elkaar in gesprek om de behoefte en mogelijkheden voor de ondernemers in de gemeente Buren in kaart te brengen. We hopen af te sluiten met een aantal werkgroepen per branche of thema om gezamenlijk aan de slag te gaan.

De avond zal interactief van opzet zijn, waarbij kennis en informatie gedeeld wordt met collega ondernemers en vragen beantwoord. Heeft u nu al vragen die u graag behandeld ziet? Laat het ons weten via het opmerkingen veld op het aanmeldformulier.

LET OP: Aanmelding vooraf is verplicht

Ga naar het aanmeldformulier

Over eCoBuren

Energiecoöperatie eCoBuren is een vereniging van bewoners en ondernemers die zich inzet voor een verantwoorde en duurzame energietransitie van de gemeente Buren. Met elkaar delen we kennis en ervaring en trekken samen op in het realiseren van projecten voor de productie, opslag en toepassing van duurzame energie.

Belangrijkste gegevens

Bijeenkomst Besparen op de energiekosten voor ondernemers
Datum Donderdag 3 november 2022
Tijdstip 19.30 uur - 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Doelgroep Alle ondernemers in de gemeente Buren
Locatie De Kaap - Beldert Beach
Adres Strandweg 1, 4011 LZ Zoelen
Kosten GRATIS

Aanmeldformulier ondernemersbijeenkomst

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Lid eCoBuren *

Aanhef

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

Woonwijzer winkelGreencellsFruitstadBetuwewindSunrock Masters in Solar Den Hartog Vattenfall EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenOM | nieuwe energieEnergieloket RivierenlandEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3 ZonnepanelenDelenEcoleon Novar De Fruitmotor Dutch Solar Parks Natuur en Milieu Gelderland Wageningen University and Research
0344 - 846 281