0344 - 846 281Contact

Energiecoach voor bewoners

Advies voor het duurzaam maken van je woning

Het verduurzamen van je huis zorgt ervoor dat je energie bespaart, het comfort verhoogt wordt en je energierekening omlaag gaat. Maar waar begin je? Met welke stappen moet je rekening houden? Deze materie is voor velen best complex of zelfs onbekend, de energiecoach van Energieloket Buren wijst je daarom de weg. 

Kostenloos advies bij jou thuis

De energiecoaches zijn goed opgeleide vrijwilligers, en dankzij een bijdrage van de gemeente, hoef je niets te betalen voor een bezoek bij jou thuis. Na het gesprek met de energiecoach heb je een beeld van de stappen die je kan zetten om jouw huis te verduurzamen.  

© Fotografie - William Hoogteyling

Afspraak maken

Je kunt een energiecoach uitnodigen, door een afspraak te plannen, op de website van Energieloket Buren. Heb je vragen? Maak dan gebruik van het formulier onderaan deze pagina.

Plan een afspraak

Stel een vraag

Lid worden?

Energiecoöperatie eCoBurn

Wil jij ook bijdragen aan een verantwoorde energietransitie van de gemeente Buren? Meld je aan als lid en profiteer mee van kennis, advies, collectieve inkoop en productie.

Aanmeldformulier

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281