0344 - 846 281Contact

Energieloket Buren

Onafhankelijk en gratis advies over energiebesparing

Wil jij aan de slag met energiebesparende maatregelen in jouw woning, zoals isoleren, dubbel glas of het plaatsen van zonnepanelen? Vraag dan gratis advies van het Energieloket Buren. Energiecoöperatie eCoBuren en de gemeente Buren, stellen deze dienst beschikbaar voor alle woningeigenaren in de gemeente Buren.

Energiecoaches

Diverse vrijwillige energiecoaches uit de gemeente Buren staan klaar om jou te helpen bij het realiseren van energiebesparing of vergroten van het comfort in je woning. Vanwege de corona maatregelen komen ze momenteel niet bij je thuis, maar je kan altijd een afspraak maken voor een advies per telefoon of e-mail.

Fysiek loket in het gemeentehuis

Vanaf 23 september 2020 hebben we iedere woensdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 een fysiek loket in het gemeentehuis van Buren. Maak in het kader van de Corona maatregelen wel vooraf een afspraak via mail buren@energieloketrivierenland.nl of telefoon 0345 – 504012.

Online informatie

Wil je alvast vooraf informeren over de maatregelen die je kan nemen om energie te besparen en welke subsidies voorhanden zijn? Kijk dan op de website van het Energieloket Buren - www.energieloketburen.nl

Energieloket Buren

Stel een vraag

Lid worden?

Energiecoöperatie eCoBurn

Wil jij ook bijdragen aan een verantwoorde energietransitie van de gemeente Buren? Meld je aan als lid en profiteer mee van kennis, advies, collectieve inkoop en productie.

Aanmeldformulier

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281