0344 - 846 281Contact

Collectieve inkoop zonnepanelen

Produceer je eigen elektriciteit met zonnepanelen op je dak

De energiecoöperatie eCoBuren en het Energieloket Rivierenland organiseren een collectieve inkoopactie voor de leden van eCoBuren. Door mee te doen profiteren leden van kwalitatief goede zonnepanelen tegen een aantrekkelijke prijs. Met deze collectieve inkoopactie kun je kiezen uit twee pakketten, hoogste kwaliteit (Pakket A) of scherpste prijs (Pakket B).

Kunnen er zonnepanelen op jouw dak?

Weet jij nog niet zeker of zonnepanelen wel mogelijk zijn op jouw dak vraag het dan aan één van onze gratis energiecoaches van Energieloket Buren. En mocht blijken dat zonnepanelen op jouw dak niet mogelijk zijn, wees niet getreurd, want je kan altijd nog meedoen met een collectief zonnedak, zoals Zonnedak Hennisdijk Buren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op de collectieve aanbodpagina staan de verschillende soorten zonnepanelen nog eens op een rijtje en kun je de details daarvan vinden. Op basis hiervan kies je het gewenste pakket en vul je jouw keuze in op het registratieformulier.

Het Energieloket Rivierenland neemt contact met je op en maakt een afspraak voor een technische opname. De opnamespecialist bekijkt of het technisch mogelijk is om de zonnepanelen bij jou te kunnen plaatsen. Hij naar de dakconstructie, de ruimte voor de bedrading en de omvormer.

De leverancier stuurt op basis van het ontvangen rapport een op maat gemaakte offerte naar je toe. Als je deze offerte goedkeurt, maakt de leverancier een afspraak met je voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Deze actie is geldig tot 31 december 2020 dus meld je snel aan

Ga naar de zonnepanelen pagina

Waarom collectief inkopen?

  • Scherpe prijs door groepsvoordeel
  • Betrouwbare leverancier, geselecteerd door Energieloket Rivierenland en de energiecoöperatie eCoBuren
  • Hoge kwaliteit materialen en garanties

Steun eCoBuren

Met deelname aan deze collectieve inkoopactie krijgt je een korting op de reguliere prijs en steun je ook eCoBuren. Onze corporatie ontvangt van per klant een kleine vergoeding. Dit geld besteden wij weer aan onze activiteiten zoals de thema-avonden, de actuele website etc.  

Met elkaar worden we er beter van. Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteit waarmee het Energieloket Rivierenland de leveranciers heeft geselecteerd, heb je desondanks vragen voor ons, gebruik dan het vragenformulier op deze pagina.

Energieloket Rivierenland

Energieloket Rivierenland

Energieloket Rivierenland is een onafhankelijk, digitaal energieloket en community in Rivierenland voor informatie en hulp op het gebied van energiezuinig en duurzaam wonen. 

Ga naar de zonnepanelen pagina

Stel een vraag

Lid worden?

Energiecoöperatie eCoBurn

Wil jij ook bijdragen aan een verantwoorde energietransitie van de gemeente Buren? Meld je aan als lid en profiteer mee van kennis, advies, collectieve inkoop en productie.

Aanmeldformulier

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281