0344 - 846 281Contact

Collectieve inkoop zonnepanelen

Produceer je eigen elektriciteit met zonnepanelen op je dak

Het Nieuwe Wonen Rivierenland

De energiecoöperatie eCoBuren en het energieloket Het Nieuwe Wonen Rivierenland organiseren een collectieve inkoopactie voor de leden van eCoBuren. Door mee te doen profiteren leden van kwalitatief goede zonnepanelen tegen een aantrekkelijke prijs. Met deze collectieve inkoopactie kun je kiezen uit vier pakketten, variërend van de hoogste kwaliteit (Pakket A) tot de scherpste prijs (Pakket D).

Profiteer mee van collectief inkoopvoordeel

Op onze zonnepanelen pagina van de website van Het Nieuwe Wonen Rivierenland  staan de verschillende soorten zonnepanelen nog eens op een rijtje en kun je de details daarvan vinden. Op basis hiervan kies je het gewenste pakket en vul je jouw keuze in op het registratieformulier en verzend deze online of per post.

Het Nieuwe Wonen Rivierenland neemt contact met je op en maakt een afspraak voor een technische opname.  De opnamespecialist bekijkt of het technisch mogelijk is om de zonnepanelen bij jou te kunnen plaatsen. Hij naar de dakconstructie, de ruimte voor de bedrading en de omvormer.

De leverancier stuurt op basis van het ontvangen rapport een op maat gemaakte offerte naar je toe. Als je deze offerte goedkeurt, maakt de leverancier een afspraak met je voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Deze actie is geldig tot eind februari 2020 dus meld je snel aan

Ga naar de zonnepanelen pagina

Waarom collectief inkopen?

  • Scherpe prijs door groepsvoordeel
  • Betrouwbare leverancier, geselecteerd door Het Nieuwe Wonen Rivierenland en de energiecoöperatie eCoBuren
  • Hoge kwaliteit materialen en garanties

Steun eCoBuren

Met deelname aan deze collectieve inkoopactie krijgt je een korting op de reguliere prijs en steun je ook eCoBuren. Onze corporatie ontvangt van per klant een kleine vergoeding. Dit geld besteden wij weer aan onze activiteiten zoals de thema-avonden, de actuele website etc.  

Met elkaar worden we er beter van. Wij hebben veel vertrouwen in de kwaliteit waarmee Het Nieuwe Wonen Rivierenland de leveranciers heeft geselecteerd, heb je desondanks vragen voor ons, gebruik dan het vragenformulier op deze pagina.

Het Nieuwe Wonen Rivierenland

Het Nieuwe Wonen Rivierenland is een onafhankelijk, digitaal energieloket en community in Rivierenland voor informatie en hulp op het gebied van energiezuinig en duurzaam wonen. 

Ga naar de zonnepanelen pagina

Stel een vraag

Lid worden?

Energiecoöperatie eCoBurn

Wil jij ook bijdragen aan een verantwoorde energietransitie van de gemeente Buren? Meld je aan als lid en profiteer mee van kennis, advies, collectieve inkoop en productie.

Aanmeldformulier

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

Gemeente BurenGreenchoiceHet Nieuwe Wonen RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelen
0344 - 846 281