0344 - 846 281Contact

Zonnedak Dees

Zon op dak doen we samen

Op de daken van het Akkerbouw en Gewasbescherming bedrijf van F.H.C. Dees aan de Tielsestraat in Maurik is ruimte voor maar liefst 1.589 zonnepanelen! De maximale productie wordt ingeschat op gemiddeld op 445.000 kWh per jaar. Dit komt overeen met de behoefte van ca. 130 huishoudens.

Door particulieren investeringen mogelijk te maken kan iedereen een bijdrage leveren aan de energietransitie en zo zorgen voor meer duurzaam opgewekte energie. Leden van eCoBuren en bewoners van de gemeente Buren hebben hierbij voorrang.

Investeren in duurzaam opgewekte stroom

Deelnemen in dit project kan al vanaf een inleg van €25,-- In totaal worden 3200 zogenaamde zonobligaties uitgegeven. De looptijd van deze achtergestelde lening bedraagt 15 jaar. Elk jaar, te beginnen medio 2020, vindt aflossing en rente uitbetaling plaats. Het rendement ligt tussen 2.5% en 4.5%. Klanten van Greenchoice krijgen een extra rendement uitgekeerd waarmee dit kan oplopen tot 5,5%.

Deelname

De inschrijving voor deelname aan dit project wordt georganiseerd door Zonnepanelendelen.nl en is gestart op vrijdag 12 juli 2019 om 10.00 uur. Inschrijving is niet meer mogelijk, het totale aantal zonnedelen is reeeds uitgegeven. 

Op de projectpagina vind je de status updates van het project. Zonnepanelendelen.nl zorgt ervoor dat je gedurende de looptijd inzicht hebt in de opbrengst van jouw aandeel in het zonnepark en kan je dit vergelijken met je eigen verbruik. Met andere woorden je weet steeds welk deel van jouw verbruik duurzaam wordt opgewekt.

Bekijk projectpagina

Stel een vraag

Lid worden?

Energiecoöperatie eCoBurn

Wil jij ook bijdragen aan een verantwoorde energietransitie van de gemeente Buren? Meld je aan als lid en profiteer mee van kennis, advies, collectieve inkoop en productie.

Aanmeldformulier

eCoBuren werkt met een groot netwerk aan partners

EnergiePlusDak Liander Van Roekel en Van Roekel Solarif INNAX CooperatieautoGemeente BurenGemeente BurenGreenchoiceEnergieloket RivierenlandHIER OpgewektK3Rivierenlanders in verbinding ZonnepanelenDelenEcoleon
0344 - 846 281